Babolat Collectie 2021

De nieuwe Babolat Padel Collectie van 2022 is uit!

Als echte padel fanaat weet je natuurlijk maar al te goed hoe belangrijk het is om een goed padel racket in huis te hebben. Het padel racket wat je in handen hebt zal namelijk het verschil kunnen maken tussen winst en verlies. Een tijdje geleden is de nieuwe Babolat Padel collectie 2022 uitgekomen. Benieuwd wat je van deze collectie kunt verwachten? lees dan snel verder, we hebben in dit artikel namelijk het belangrijkste voor je op een rijtje gezet. Zo kom je in ieder geval niet meer voor verrassingen te staan!

Maak kennis met Babolat Padel

Als je al een tijdje lang padel speelt dan heb je vast wel eens van het merk Babolat Padel gehoord. Dit is op dit moment echt een van de bekendste aanbieders als het aankomt op alle mogelijke soorten rackets en toebehoren. Het merk komt uit Frankrijk en draait al echt een ontzettend lange tijd mee. Echter zijn ze pas sinds 5 jaar echt de focus gaan leggen op de unieke sport van padel. Sindsdien heeft het bedrijf veel groei meegemaakt. Over de jaren heen hebben ze hun assortiment aanzienlijk uit weten te breiden. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat het mogelijk is geworden om een racket te kiezen wat echt aansluit bij wat jij prettig vindt.

Een tijdje geleden heeft de bekende speler Juan Lebron een contract ondertekend met Babolat Padel. Hij is sinds 2017 onderdeel geworden van het Babolat Padel project. Ze hebben samen een speciale lijn opgezet met de naam Babolat Viper Carbon. Dit is nog altijd een van de meest bekende rackets voor amateurs die je maar kunt vinden op dit moment. Samen hebben ze ook weer gewerkt aan de nieuwe collectie. Deze nieuwe collectie draagt de naam Babolat Padel collectie 2021. Lees hier al over de Babolat Technical Viper Juan Lebron.

WELKE PADEL SPELER BEN JIJ?

Babolat Technical Striker 2021

De technische aanvaller wil het spel domineren via een perfecte technische en tactische beheersing. Zijn krachtige en goed geplaatste vibora’s en smashes zijn zijn beste wapens om het punt te winnen.

Type Speler: Kracht

Babolat Air Striker 2021

De netspeler wil over het terrein vliegen en pakt elke kans om naar het net te gaan. Zijn snelheid stelt hem in staat het verschil te maken dankzij zijn snelle slagen die hij, indien mogelijk, gestrekt uitvoert.

Type Speler: Veelzijdigheid

Babolat Counter Striker 2021

De tegenaanvaller vormt een echt bolwerk en slaat met geduld alle slagen af. Eenmaal hij het spel domineert, schakelt hij zijn tegenspelers uit met een krachtige smash.

Type Speler: Control

De verschillende modellen – nieuwe padel collectie

Nu je wat meer weet over de collectie zelf is het handig om even te kijken naar de nieuwe collectie. De nieuwe Babolat Counter Viper draagt dde naam Explosive Power. Dit is een geheel nieuwe lijn met speciale padel rackets waar je krachtig mee kunt slaan. Alle padelracket modellen zijn stuk voor stuk prettig om in de hand te houden. Hoewel er geen speciale modellen zijn voor bepaalde soort spellen zal je met de nieuwe modellen wel optimaal kunnen spelen. Om je wat meer duidelijkheid te geven over de nieuwe collectie hebben we de verschillende modellen hieronder voor je onder elkaar gezet:

  • Babolat Technical Viper – de Babolat Technical Viper is het eerste racket wat je kunt vinden in de nieuwe collectie. Dit rechter is ontworpen om je harder te laten staan vanuit je slagen. Met dit racket komen jouw vaardigheden echt tot hun recht tijdens het spelen. Hou je van een krachtige slaag maar wil je niet de controle verliezen dan is dit Babolat Technical Viper racket zeker een racket wat je zeker zou moeten overwegen.
  • Babolat Counter Viper – een andere optie is om te kiezen voor de Babolat Counter Viper. Zoals je wel aan de naam kunt zien is dit racket voornamelijk bedoeld voor mensen die de slagen van hun tegenstanders willen kunnen counteren. Door deze slagen op te vangen zal je meer controle hebben tijdens het spelen. Hoewel dit racket minder kracht gefocust is zal je er niet mee de fout in kunnen gaan.
  • Babolat Air Viper – de laatste mogelijkheid is om te kiezen voor het Babolat Air Viper racket. Dit is een speciaal racket wat echt de focus legt op een dynamische speelstijl. Door de bruikbaarheid van het racket zal je ervoor kunnen zorgen dat jij alle ballen hoog en ver kunt slaan. Dit zou zomaar het verschil kunnen maken tussen wel of geen punt tijdens jouw wedstrijden.

Welke padelracket past nu het beste bij jouw?

Nieuwe Collectie Babolat 2021

Hoogwaardige kwaliteit padelrackets

Alle rackets die we hierboven hebben opgenoemd zijn voorzien van een sterke koolstof voorkant. De keuze voor koolstof heeft ervoor gezorgd dat de rackets heerlijk in de hand liggen en dat zij makkelijk te bedienen zijn. In de rackets zelf is een laag Multieve rubber aangebracht. Deze laag zorgt niet alleen voor een heerlijk geluid tijdens het spelen, maar het beschermd ook nog eens het materiaal wat er bovenop ligt. Tevens zal je met deze rackets voorzien zijn van een ontzettend lange levensduur. Hierdoor weet je zeker dat je een aanwinst in handen hebt waar je voor een ontzettend lange tijd plezier van zult hebben bij het spelen van al jouw wedstrijden.

Welk racket past nu het beste bij je? Dit is een vraag die niet zo een twee drie beantwoord kan worden, het hangt namelijk volledig af van degene die het racket in gebruikt neemt. Je zal dan ook echt even voor jezelf na moeten gaan wat jij uit het spel wilt halen. Ben jij iemand die de focus legt op harde ballen? Of wil je juist behendig spelen en de bal iedere keer in de hoek werken? Door stil te staan bij deze vragen zal je er binnen no time achter komen welk racket uit de Babolat Padel collectie 2021 aansluit bij wat je al die tijd al zocht.

Kies jij voor de nieuwe collectie?

Met de nieuwe Babolat Padel collectie 2021 weet je zeker dat je echt een ontzettend goede kwaliteit in handen zult hebben. Het is dan ook niet zo raar dat er zoveel padel spelers kunnen voor deze nieuwe lijn. Hier op de site ben je aan het juiste adres voor het bestellen van de Babolat Technical Viper, de Babolat Counter Viper of een van de andere modellen die er in de collectie te vinden zijn. Mocht je bepaalde vragen hebben over de collectie die bij je ons op de site kunt vinden dan raden wij je zeker aan om even contact met ons op te nemen. We staan namelijk klaar om je verder te helpen!