Dunlop Padelracket Symbolen

Uitleg Dunlop Padelrackets Symbolen

Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken welk padelracket je wilt kopen. Heb jij je wel eens afgevraagd wat de symbolen op je padelracket betekenen?
Deze icoontjes kunnen je helpen met het kiezen van het beste padelracket voor jou.

Voor het assortiment van de Dunlop padelrackets van het seizoen 2020 heb ik hieronder alle symbolen uitgeschreven.
Zo kan het kopen van een padelracket misschien eenvoudiger worden.

Quattro 360º

Ontworpen in 360º voor een optimale structurele versterking in de basis van het padelracket voor maximale stabiliteit en uitzonderlijke controle.

Ultra Gryp

Speciale verhoogde afwerking over het slaggebied van de padelracket om extra spin te genereren voor een spectaculair niveau van controle.

Extra Grip

Speciale ruwe afwerking op het slaggebied van het padelracket om extra spin te genereren voor een superieure controle.

Graphite

Superdunne laag zuiver grafiet met een verbluffende sterkte / gewichtsverhouding voor superieure prestaties bij alle opnamen.

Open Frame

Specifiek vormontwerpen met openingen in de basis van het frame om meer te bieden aan aerodynamica voor snellere reactietijd en grotere swingsnelheid.

Hot Melt

Speciale warmtebehandeling van het grafietmateriaal dat in de padelracket-constructie wordt gebruikt om de consistentie, duurzaamheid en prestaties te verbeteren.

PRO EVA

Middelhoge dichtheid EVA met hoge elasticiteit, drievoudige laag van gezichtsstof en een exclusief Dunlop-harssysteem bieden een uitzonderlijke combinatie van kracht en controle.

DPS

Beschermtape opgenomen in het padelracket om te beschermen tegen schokken met de binnenmuren en de vloer.

Custom Holes

Exclusief boorgatpatroon dat verschillende diameters combineert met een onregelmatige cirkelvormige verdeling voor optimale prestaties in verdedigende en aanvallende schoten.

Power Grooves

Door de structurele versterking, versterkt de stijfheid van het frame om meer kracht te bieden bij de aanvallende slagen en met verhoogde stabiliteit voor meer controle.

Tribar

De verticale versterking in de brug van het padelracket om extra stabiliteit te bieden voor superieure controle in alle schoten.

Power Flex

Kern specifiek ontwikkeld met het revolutionaire Infinergy-materiaal van BASF, super elastisch voor superieure kracht en met een hoog niveau van comfort en duurzaamheid.

Graphite Frame

Frameconstructie met grafiet voor een superieure structurele sterkte en verbeterde prestaties in alle opnamen.

Dunlop Frame Protection System

Beschermingsband is ingebouwd in het padelracket om te beschermen tegen schokken met de binnenmuren en de vloer.

Brided

Versterking van premium 3K CARBON voor meer stevigheid zonder extra gewicht aan het padelracket toe te voegen.

12K Carbon

Volledige CARBON constructie met super premium 12K CARBON tot gegarandeerde verhoogde structurele sterkte en een optimale combinatie van kracht, controle en comfort.

Trimax

Ontworpen in 360º voor een optimale structurele versterking in de basis van het padelracket voor maximale stabiliteit en uitzonderlijke controle.

Power Channel

Toegepast langs de buitenkant van het padelracket-frame, verhoogt dit de stijfheid van het frame om explosieve kracht te bieden in alle aanvalsschoten.

Aerogel

‘S Werelds lichtste solide, genereert een grotere structurele stevigheid zonder extra gewicht aan de padelracket toe te voegen, wat superieure prestaties garandeert.

V-Holes

Uniek gatenpatroon in “V” -vorm ontworpen om maximale grip op de bal te bieden in alle aanvallende schoten voor meer indringende winnaars en meer controle over de bal.

Ultra Soft

Lage dichtheid elastische EVA met een versterkte stof van het gezicht dat uitzonderlijk comfort biedt met extra kracht bij lage swing snelheden.
De waardering van www.padeldiscount.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 66 reviews.