Royal Padel Padel rackets 2020

Maak kennis met Royal Padel

Als het aankomt op het bestellen van padelrackets zijn er nogal wat opties om voor te kiezen. Doordat er steeds meer mensen zijn die kennis maken met deze sport zijn er ook meer merken die padelrackets ontwikkelen. Een van de beste merken die je op dit moment kunt vinden is Royal Padel. De kans is groot dat jij hier meer wat meer over te weten wilt komen, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Door dit artikel goed door te nemen krijg je een volledig beeld bij de mogelijkheden die dit merk aanbiedt. Dit maakt het net even wat makkelijker om een keuze te maken voor jouw racket!

Geschiedenis van het merk Royal Padel

Voordat we gaan kijken naar de verschillende soorten padel rackets van Royal Padel is het handig om eerst even naar het merk zelf te kijken. Royal Padel heeft ontzettend veel ervaring als het aankomt op de sport padel. In 1991 lanceerde Royal Padel haar eerste collectie bestaande uit slechts drie modellen van hout. Ze waren te zwaar en niet zo handig om te gebruiken, vandaar dat de firma al snel besloot om de producten te veranderen. Sinds het jaar 1992 zijn de padelrackets van Royal Padel gemaakt van rubber, glasvezel en epoxyhars. Het was de eerste stap om de padelrackets te ontwikkelen die vandaag de dag worden gefabriceerd en die bestaan uit materialen van de hoogste kwaliteit. Vandaag de dag vindt je onder andere koolstof, glasvezel of titaniumdioxide terug in de rackets. Hier gaan we straks nog verder op in.

Dankzij de nieuwe productieprocessen hebben Royal Padel padelrackets veel kracht en controle bij het spelen van alle mogelijke soorten wedstrijden. Het merk Royal Padel zet zich in voor technologie om de prestaties van haar producten te verbeteren. Dit is de reden dat zij Shock Absortion hebben  ontwikkeld. Deze techniek kan trillingen in het racket verminderen en zo beter de impact van de bal verwerken. De collectie van Royal Padel is ideaal voor alle soorten spelers. De rackets zijn onder te verdelen in verschillende groepen. In de Intermediate groep twee modellen geïntegreerd die een goede balans bieden tussen controle en kracht. En natuurlijk zijn er geavanceerde professionele padelrackets voor spelers met een bepaald speelniveau.

De best mogelijke kwaliteit van dit moment

Zoals we al even kort hebben vermeld zijn de Royal Padel padelrackets voorzien van zeer unieke materialen. Deze materialen zijn vaak niet terug te vinden bij de goedkopere merken. Bij Royal Padel worden de Royal Padel padelrackets gemaakt in hun eigen fabriek. Hierdoor hebben zij de volledige controle over de productie. Het materiaal is gekozen om te zorgen voor een optimaal gewicht bij het spelen. Daarnaast zorgen de speciale materialen ervoor dat de impact van de bal aanzienlijk minder zal worden. De slag wordt zo zachter dan voorheen. Dit heeft als gevolg dat je minder snel last zult krijgen van een blessure of iets dergelijk. Alle producten die Royal Padel aanbiedt, ondergaan een grondige kwaliteitscontrole en zijn volledig gegarandeerd voor correct gebruik. Dit maakt het een ontzettend betrouwbaar merk om voor te kiezen bij het spelen.

De Royal Padel M27 – dé meest populaire optie van dit moment

Er zijn natuurlijk heel wat rackets om voor te kiezen. Toch is het handig om even stil te staan bij de meest populaire optie van dit moment: de Royal Padel M27. De Royal Padel M27 is op dit moment misschien wel het beste racket wat je maar kunt bestellen voor het spelen van padel. Dit komt voornamelijk door het feit dat dit racket uitblinkt op ieder mogelijk vlak. Of het nu gaat om de controle of over de kracht die je kunt uitoefenen met het racket, dankzij de Royal Padel M27 is niets onmogelijk. Ook is het een van de meest comfortabele rackets van dit moment. Doordat het blad nagenoeg geen trillingen heeft zal je nooit meer last hebben van het slaan. Dit maakt het de meest toegankelijke keuze om voor te gaan als jij op zoek bent naar een goed padel racket van Royal Padel voor jouw wedstrijden.

Of ben je op zoek naar Royal Padel accessoires?

Wat veel mensen niet weten is dat er naast de rackets van Royal Padel nog veel meer mogelijkheden zijn om voor te kiezen. Het is een merk wat zich echt in heeft weten te zetten voor alle soorten spelers. Dit brengt bijvoorbeeld met zich mee dat je naast de rackets ook kunt kiezen voor tassen of beschermhoezen voor jouw rackets. Door deze accessoires van Royal Padel is het mogelijk om jouw  spullen op de juiste manier te beschermen. Het is overigens ook mogelijk om je racket van Royal Padel te personaliseren. Met behulp van een custom grip kun je jouw racket uitrusten met een handvat wat je zelf prettig vindt om vast te houden. Het makkelijkste is natuurlijk om zelf even hier op de site te kijken voor de mogelijkheden. Ons grootschalige aanbod zal ervoor zorgen dat ook jij de juiste producten van Royal Padel kunt vinden en bestellen.

Bestel vandaag nog een Royal Padel racket

Hier op de site ben je aan het juiste adres voor het bestellen van een groot assortiment aan Royal Padel padelrackets en andere toebehoren. Dankzij dit grootschalige assortiment is het altijd weer mogelijk om het racket te vinden wat aansluit bij wat jij prettig vindt voor bij het spelen. Door zelf een kijkje te nemen zal je in een oogopslag kunnen zien wat de mogelijkheden zijn voor de Royal Padel padelrackets en accessoires. Mocht je bepaalde vragen hebben over het merk of over de producten zelf dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.  Met Royal Padel weet je zeker dat je een uitzonderlijke kwaliteit in handen zult hebben.