Over ons

OVER ONS: PADELWEBSHOP PADELDISCOUNT.NL

Over Ons – dé sport voor al jouw padel producten

Wist jij dat padel de snelst groeiende sport in ons land is? Deze opkomende balsport spreekt voor veel mensen tot hun verbeelding, steeds meer mensen kiezen dan ook voor een proeflesje om deze unieke balsport onder de knie te krijgen. Bij Padeldiscount ben je aan het juiste adres voor alle mogelijke producten die te maken hebben met deze sport. Met behulp van onze hoogwaardige kwaliteit producten kan je jouw eerste padelwedstrijd tot een succes maken. Laten we eens bekijken wat ons zo bijzonder maakt en wat de visie is achter Padeldiscount.

Het ontstaan van Padeldiscount

De gedachte waarmee ik deze webshop ben begonnen is dat ik vind dat iedereen die kennis maakt met de sport padel voorzien moet zijn van hoogwaardige kwaliteit producten. Zelf speel ik al sinds 2016 padel, in deze jaren heb ik ontzettend veel geleerd over de sport en over de producten. Nadat ik mijzelf verdiept had in de sport zag ik in dat het een sport zou zijn die ook in Nederland veel voet aan de grond zou kunnen krijgen. Vanaf dit moment heb ik mij ingezet om een zo compleet mogelijk aanbod van padel producten aan te bieden. In samenwerking met Dunlop, Babolat en Head is Padeldiscount echt van start gekomen. Sinds 2017 is Padeldiscount een alleenstaande winkel die fungeert als dé verzamelplaats voor alle mogelijke padel producten. Ons assortiment is over de jaren heen sterk uitgebreid, op dit moment bezitten wij onder andere alle mogelijke A merken waaronder Babolat, Bullpadel, HEAD, Dunlop en Adidas.

3D

Onze padelmerken

De kenmerken van Padeldiscount

Er zijn verschillende kernwaarden die wij van Padeldiscount zeer hoog in het vaandel hebben staan. Op de eerste plaats staan wij voor kwaliteit. Door onze passie in de sport weten wij precies waar de sporters op zoek naar zijn en wat de producten zijn waar je baat bij hebt tijdens het spelen. Deze hoge kwaliteitsstandaard is onder andere terug te zien in de materiaalsoorten en in de levensduur van de producten bij ons op de site. Op de tweede plaats hanteren wij persoonlijke aandacht ten tijde van de aankoop. Voor vragen staan we altijd voor je klaar, deze uitstekende service maakt ons uniek in de wereld van padel. Dankzij onze specialisatie en hoge mate van kennis en ervaring weet ons team precies welke producten aansluiten bij wat je zoekt. Op de laatste plaats wil Padeldiscount het voor iedereen mogelijk maken om kennis te maken met deze unieke sport. Door onze voordelige prijzen (de goedkoopste van Nederland) en onze snelle service kan je binnen no time aan de slag.

Neem snel een kijkje in het assortiment en ontdek wat de mogelijkheden zijn bij Padeldiscount. Met behulp van onze uitstekende service, de voordelige prijzen en de ruime keuzemogelijkheden is iedereen in staat om snel en eenvoudig de beste producten in huis te hebben. Voor je het weet win je wedstrijd na wedstrijd, altijd weer met de producten van Padeldiscount!

0
+
JAREN ACTIEF
0
+
PADELRACKETS OP VOORRAAD
0
+
AANTAL BESTELLINGEN
0
+
KLANTEN SCORE