HEAD Radical Collectie 2024

HEAD Radical Collectie 2024: Beheers het spel op jouw manier met de nieuwe Radical druppelvormige padelrackets!

Welkom bij Padeldiscount.nl, waar we je graag meenemen naar de voorhoede van padel met de ongeëvenaarde HEAD Radical Collectie 2024. Laten we samen een diepgaande blik werpen op de indrukwekkende rackets die de HEAD Radical Collectie definiëren met de opvallende Auxetic technologie

“Door de spelers op het veld te analyseren, ontdekten we de behoefte aan een reeks druppelvormige, op controle gerichte en veelzijdige rackets. Daarom hebben we deze modellen ontwikkeld met een lichter gewicht, een lagere balans en een 3K-carbon oppervlak, wat een betere handling en controle oplevert dan onze Speed-serie”, aldus Daniel Picot, Padel Racket Product Manager bij HEAD.

1. HEAD Radical Pro 2024: Totale controle voor de veeleisende professional

 

Het vlaggenschip van de serie, de HEAD Radical Pro, is een indrukwekkend staaltje techniek dat is ontworpen voor de meest veeleisende professionals. Met een druppelvorm en een uitgebalanceerd gewicht tussen kracht en controle, levert dit racket de perfecte mix voor spelers die topprestaties eisen. Het 3K-carbon raakoppervlak biedt ongekende controle, terwijl de Graphene 360+ technologie maximale energieoverdracht garandeert. Met de Adaptive String Pattern (ASP) verbetert het racket de veelzijdigheid van je slagen.
Ontketen je potentieel met de HEAD Radical Pro – waar controle en kracht samenkomen voor de ultieme padelervaring.

2. HEAD Radical Motion 2024: Lichtgewicht meesterwerk voor beweeglijkheid

Voor spelers die beweeglijkheid hoog in het vaandel hebben, biedt de HEAD Radical Motion een lichtgewicht meesterwerk. Met een druppelvorm en het lichtste gewicht in de serie, combineert dit racket radicale controle met extra beweeglijkheid op de baan. Het 3K-carbon raakoppervlak versterkt de controle, waardoor je de bal met finesse kunt manipuleren. De Smart Bridge technologie optimaliseert de sweetspot, terwijl het opvallende marineblauwe ontwerp met zichtbare carbonelementen een stijlvolle touch toevoegt aan je spel.
Ervaar ultieme beweeglijkheid en controle met de HEAD Radical Motion – het lichtgewicht meesterwerk voor veelzijdige spelers.De Smart Bridge technologie optimaliseert de sweetspot, terwijl de nieuwe kleurstellingen je onderscheiden op de baan.

3. HEAD Radical Elite 2024: Domineer het veld met stijl en controle als gevorderde speler

Ontworpen met het oog op de ambitieuze spelers die streven naar consistentie en prestaties, is de HEAD Radical Elite een perfecte keuze. Met een druppelvorm en een lichtgewicht ontwerp biedt dit racket verbeterde wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid op de baan. Het gebruik van glasvezel op het raakoppervlak zorgt voor een zachte touch, waardoor je meer comfort ervaart bij elke slag. Uitgerust met innovatieve Auxetic-technologie en een soft-cap-technologie aan de gripbasis, belichaamt de Radical Elite een uniek kleurontwerp dat de aandacht trekt op elk padelveld.

Strikte controle en stijl ontmoeten elkaar in de HEAD Radical Elite – de keuze voor ambitieuze spelers die hun spel willen verbeteren.

Stijlvol Design, Ongeëvenaarde Prestaties

Elk racket in de HEAD Radical Collectie 2024 belichaamt niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een stijlvol ontwerp dat opvalt op de baan. Met opvallende kleurencombinaties en kenmerkende HEAD-details laat je niet alleen indrukwekkende slagen zien, maar straal je ook zelfvertrouwen uit.

Bekijk hieronder de volledige Radical lijn van HEAD en kies het racket dat bij jou past!