HEAD lanceert nieuwe padelcollectie Delta 2022

HEAD lanceert nieuwe padelcollectie Delta 2022

Het toonaangevende padelmerk HEAD heeft de nieuwe serie Delta rackets gepresenteerd als onderdeel van de collectie van  2022. Deze nieuwe Delta serie bestaat uit vijf nieuwe modellen, namelijk de Delta Pro, Delta Motion, Delta Elite, EVO Delta en Delta Junior.

HEAD Delta Padelcollectie 2022

De HEAD Delta Serie

Het grote voordeel van de Delta serie is de maximale kracht. Alle rackets in deze serie zijn ontworpen met de kenmerkende oversized diamantvorm. Dankzij deze vorm krijgen spelers de kracht die zij willen.

Er zijn vijf nieuwe Delta modellen geïntroduceerd. De Delta Pro, voorheen bekend als de Delta Hybrid is perfect voor gevorderde en professionele padelspelers die op zoek naar maximale kracht. De Delta Pro weegt 375 gram en heeft een iets hoger zwaartepunt,waardoor spelers met veel kracht kunnen spelen.

De Delta Motion is ook ontwikkeld voor spelers die met veel power willen spelen, maar wel een iets lichter racket zoeken. Met een gewicht van 360 gram is de Delta Motion iets lichter dan de Delta Pro. Dankzij de goede balans is dit model padelracket het meest wendbare racket in de DELTA serie.

Naast de Delta Pro en de Delta Motion heeft HEAD ook de Delta Elite geïntroduceerd. Dit model is speciaal ontworpen voor spelers en professionals die extra power aan hun spel willen aanbrengen. De Delta Elite weegt 360 gram, heeft een optimale balans en een zachter oppervlak dan de Delta Pro en de Delta Motion. Dit model is daarom perfect voor gemiddeld en gevorderde padelspelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.

Naast de drie reguliere modellen heeft HEAD voor beginnende padelspelers de EVO Delta geïntroduceerd en speciaal de junioren heeft HEAD de Delta Junior op de markt gebracht.

Delta technologie

De Delta collectie is de eerste collectie padelrackets die gebruikt maakt van de nieuwe HEAD Auxetic technologie. Dankzij dit nieuwe ontwerp op de bridge of brug,  profiteer je van een optimaal balgevoel, zelfs als ballen niet op de sweet spot van het racket belanden. Dankzij deze nieuwe Auxetic technologie speel je padel met nóg meer zelfvertrouwen.

Naast de nieuwe Auxetic technologie bevat de Delta serie de volgende kenmerken:

Op maat gemaakt frame: deze technologie is ontwikkeld voor ieder model afzonderlijk. Door het frame aan te passen, zorg je voor meer of juist minder flex op ieder deel van het racket. In de nieuwe Delta serie is het frame zo ontworpen om te zorgen voor maximale kracht.

Smart Bridge: ieder padelracket heeft zijn eigen DNA. Sommige spelers zijn op zoek naar controle en precisie, terwijl anderen juist kracht of bijvoorbeeld comfort willen. Dankzij de speciaal ontworpen Smart Bridge in de Delta serie profiteer je van een padelracket dat jou maximale kracht biedt.

Optimale sweet spot: sommige padelrackets zijn ontworpen voor controle en precisie en andere modellen zijn juist perfect voor spelers die op zoek naar pure kracht of balgevoel. Het patroon van  gaten in de sweet spot in de Delta Pro is speciaal ontworpen om met veel power te spelen.