Head Flash Padel rackets

Head Flash Padel rackets | Nr 1. Padel racket voor Beginners

HEAD Flash Padel rackets Serie

Head Flash Padel Serie

Head heeft dit jaar besloten om een serie van drie padelrackets te lanceren, genaamd de HEAD Flash padel racket collectie. Deze serie omvat drie verschillende modellen, elk met hun eigen unieke kleurenschema: de koper/grijze HEAD Flash Padel, de rood-zwarte HEAD Flash Padel en de mint/roze HEAD Flash. Deze HEAD Flash padel rackets zijn speciaal ontworpen om lichter en beter hanteerbaar te zijn dan andere modellen, dankzij hun flexibelere structuur. Dit maakt ze ideaal voor beginners die op zoek zijn naar een padel racket met een betere fouttolerantie.

De zachtheid van deze rackets draagt ook bij aan het verminderen van trillingen, waardoor beginners maximaal kunnen genieten van hun tijd op de padelbaan. Met de HEAD Flash serie heb je dus een zeer geschikt padel racket om de eerste kneepjes van het padellen onder de knie te krijgen.

De Head Flash Padel Rackets zijn een uitstekende keuze voor degenen die al zijn begonnen met padel spelen. Deze serie biedt een aantal goede en handelbare padelrackets met een goede kracht tegen een betaalbare prijs. Het zachte schuim in de kern van de meeste rackets in deze serie zorgt voor meer comfort tijdens het spelen, waardoor je je schoten nauwkeuriger kunt plaatsen en een beter gevoel hebt met het racket.

HEAD Flash Padel Pro

De mix van de schuimkern, Innegra technologie, Tailored Tube, Integrated Protector en Power Frame, maakt deze rackets gemakkelijk te hanteren maar toch krachtig. Een voorbeeld hiervan is de HEAD Flash Pro, een traanvormig padelracket dat meer kracht in het spel brengt zonder controle en tolerantie te verliezen. Dit racket is gemaakt van koolstofvezel en heeft een carbon frame met geïntegreerde bescherming voor duurzaamheid in de loop van de tijd. Het ontwerp van de HEAD Flash Pro Padel racket is elegant en modern, met een combinatie van zwart en wit die de racket een stijlvolle uitstraling geeft.

HEAD Flash Technologieën

Geïntegreerd Beschermingssysteem: Innegra ™ is vandaag ‘s werelds lichtste high-performance vezel. De extreme taaiheid samen met de geavanceerde koolstofcomposiettechnologie van HEAD leidt tot een nieuw ultrasterk hybride composiet.

Extreme Spin: de Integrated Protector is een voorgevormde carbon bumper die uw racket beschermt tegen chips en krassen, waardoor de levensduur van uw racket wordt verlengd.

Power Foam: is de perfecte bondgenoot voor maximale kracht. De snelheid die je bal zal bereiken, zal je tegenstanders net zo verrassen als jijzelf.

HEAD 2023 Padel Collectie