Bullpadel

Bullpadel Padel rackets

Maak kennis met het merk Bullpadel

Als het aankomt op de sport padel zijn er talloze merken om uit te kiezen. Dit spreekt voor zich, de sport wordt namelijk steeds bekender. Door deze verschillende merken is het echter wel lastig om en keuze te maken. Welk merk sluit namelijk aan bij wat je zoekt? Een van de merken die bekend staat om de uitzonderlijk hoge kwaliteit die zij weten te leveren is het merk Bullpadel. We zien dat nog lang niet iedereen bekend is met deze aanbieder. Om hier verandering in te brengen hebben we vandaag het een ander en ander voor je op een rijtje gezet. Van de geschiedenis tot aan de producten zelf, alles zal aan de orde komen. Door dit artikel goed door te lezen zal je een volledig beeld krijgen bij de vraag waarom de keuze voor het merk Bullpadel één van de beste keuzes is om te maken! Wil je meer weten waar je moet op letten als je een padel racket gaat kopen? Lees dan hier “Hoe kies je een padel racket

Geschiedenis van Bullpadel

Het merk Bullpadel is ontstaan in 1995 uit de vereniging van verschillende Argentijnse en Spaanse professionals, hoewel het hele merk in Spanje is opgezet. 10 jaar na de oprichting kocht Aguirre y Cía het merk op. Omdat Bullpadel een 100% padelmerk was hebben ze de focus door weten te leggen op deze unieke sport. Hij heeft er dan ook geen normaal sportmerk van gemaakt, het is en blijft namelijk een gespecialiseerd padelmerk. Dit merk weet de beste producten voor de beoefening van deze sport aan te bieden aan al haar klanten. Dit maakt het dan ook gelijk zo’n bijzonder merk. Doordat je weet dat zij zich in het bijzonder richten op padel zal je te maken hebben met de best mogelijke kwaliteit die je maar kunt vinden. Over de jaren heen heeft Bullpadel een hoop geïnvesteerd in het bedrijf en in het productieproces. Zoals je straks zult zien heeft dit zeker zijn vruchten afgeworpen.

Het merk staat bekend om het feit dat zij samenwerkingen aangaat met de beste spelers van heel de wereld. De allereerste speler die voor dit merk koos was Cristian Gutiérrez in 2005. In 2008 gingen ze een samenwerking aan met Necky Berwig, daarna met Iciar Montes in 2010 en later met Cata Tenorio in 2011. In 2015 trad Maxi Sánchez toe tot Team Bullpadel met de sterprijs van het merk: de Vertex. Een jaar later zette het merk een grote stap door de officiële sponsor te worden van het belangrijkste circuit ter wereld: de World Padel Tour. Ze hebben scheidsrechters, vrijwilligers, gastvrouwen en alle medewerkers van de organisatie voorzien van kleding en rackets. In 2019 zijn ze een samenwerking aangegaan met het vrouwenteam, waarvan Alejandra Salazar een van de bekendere speelsters is.

De padeltassen van Bullpadel

Naast de vele soorten padel rackets is het binnen het assortiment van Bullpadel mogelijk om te kiezen voor de speciale padeltassen. Deze tassen zijn natuurlijk noodzakelijk om te hebben. Als je jouw rackets zo lang mogelijk wilt kunnen gebruiken moet je er wel een beetje voorzichtig mee omgaan. De Bullpadel tassen komen voor in alle mogelijke soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de rugtas, ideaal als je op de fiets naar de training gaat.  echter is het ook mogelijk om te kiezen voor de Bullpadel die voorzien zijn van een regulier handvat. De verscheidenheid aan kleuren maakt het mogelijk om een unieke tas te pakken die perfect bij je past. Je hebt natuurlijk niet zoveel zin in het per ongeluk meenemen van de tas van iemand anders. Goedkoop zijn ze niet, maar voor deze prijs krijg je wel tassen die gemaakt zijn van een speciaal soort nylon stof. Stevig maar toch licht, ideaal als je jouw Bullpadel rackets op een zo makkelijk mogelijke manier wilt meenemen naar de training of naar de wedstrijden.

De best mogelijke kwaliteit materialen

Zoals we al even kort hebben vermeld heeft het bedrijf Bullpadel veel geld gestopt in de productie van de rackets en tassen. Door de uitstekende kwaliteit van de rackets weet je dat je voorzien bent van een Bullpadel racket wat voor een lange tijd mee zal gaan. De meeste rackets zijn gemaakt van een sterk soort koolstofvezel in combinatie met carbon in het frame. Deze materialen maken de rackets licht, waardoor het net even wat makkelijker is om de ballen goed te kunnen slaan.  Daar komt bij dat de Bullpadel rackets beschikbaar zijn in alle mogelijke verschillende kleuren. Van oranje tot aan helemaal zwart, er zal voor iedereen wel een Bullpadel racket te vinden zijn wat aansluit bij wat je zoekt. Er zijn overigens ook speciale Bullpadel rackets voor de dames. Deze hebben een wat kleiner handvat en zijn vaak net even iets lichter dan de rackets voor de heren. Je kunt dit assortiment bij ons op de site in zijn geheel terugvinden. Door dit zelf door te nemen kun je in een oogopslag zien wat er mogelijk is voor jouw aankoop.

Bestel vandaag nog jouw Bullpadel padel racket!

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gezien ben je hier bij Padeldiscount aan het juiste adres voor alle mogelijke soorten padel rackets en toebehoren. Ook voor het merk Bullpadel kun je bij ons talloze soorten producten vinden, altijd weer voor de meest voordelige prijs die je maar kunt vinden. De Bullpadel rackets en tassen zijn inderdaad iets duurder dan de reguliere merken, echter weet je hiermee wel zeker dat je de best mogelijke kwaliteit in handen hebt die je maar kunt vinden. Door deze uitermate hoge kwaliteit ben je voorzien van een aankoop waar je voor een ontzettend lange tijd plezier van kunt hebben. Neem zelf een kijkje in het assortiment om te zien wat er allemaal mogelijk is. heb je vragen over bepaalde soorten producten van Bullpadel dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.