Bullpadel Hack 02 2020

Bullpadel Hack 2020

Bullpadel Hack 02 2020

Bullpadel Hack 02 2020: Paquito Navarro’s nieuwe padel racket

We ontdekken nog steeds langzaam de juwelen van de nieuwe collectie! Vandaag presenteren we een heel speciaal racket, de Bullpadel Hack 02 20. Je hebt het goed gelezen, er komt een meer ontwikkeld model van de Hack. Het is tot in het kleinste detail verzorgd, zodat het Paquito Navarro vergezelt in zijn beste spel. Het Bullpadel Hack 02 padel racket heeft een nieuw formaat, meer power, meer controle en meer reactie. Door de carbon tricarbon te gebruiken, wordt er meer reactie bereikt in de klappen die je geeft. Het nieuwe formaat in combinatie met de tricarbon, geeft ons een hybride racket van maximaal vermogen en, op zijn beurt, hoge prestaties zonder verlies van snelheidscontrole in ons spel.

Maar wat is tricarbon? Het is de nieuwe koolstof die is ontwikkeld door Bullpadel, die dankzij zijn vlechtwerk (in drie verschillende richtingen) ons in staat stelt vezels van kleinere dikte en lichter te gebruiken, wat zorgt voor een grotere reactie bij het handelen. Het levert ook meer energie op in het rendement, wat betekent dat het een efficiëntere koolstof (kern) is.De interne kern van dit padelracket bestaat uit het nieuwe MultiEva-rubber en het CarbonTube-frame is gemaakt van 100% koolstofvezel. Het heeft de nieuwe Metalshield-beschermer die zich aanpast aan het nieuwe aanpassing-gewichtsplatensysteem, waardoor de balans van het racket kan worden aangepast aan de behoeften van elke speler.

Verder zijn er een aantal nieuwe functie bij gekomen. De vibradrive-systeem voor trillingsabsorptie, het heart-hack (met de esthetiek van nano paint) en de zenuwkanalen aan de zijkant van het frame van het padelracket. Bovendien bevat het als nieuwigheid de innovatieve Hesacore-grip, die de grip verbetert, de inspanning en druk van de hand vermindert, trillingen en de kans op letsel. Xtend Koolstofvezel gebruikte koolstofbanden biaxiaal met elkaar verweven. Hierdoor krijg je meer weerstand, stijfheid en minder gewicht, 20-30% lichter dan de gewone koolstofvezel.

Bullpadel Tricarbon

NanoPaint is een exclusieve verf wat ontwikkeld is voor Bullpadel met nanodeeltjes die kleuren benadrukken en het Hack-hart een grotere intensiteit geven. Het metallic groene symboliseert het intense puur van een authentiek juweel.

Bullpadel Hack 02

Het bestaat uit een innovatieve grip, het honingraatontwerp creëert een groter contactoppervlak tussen de hand en de vuist. Hierdoor kunnen de vingers op de holle oppervlakken rusten, waardoor de inspanning, de overdracht van trillingen en verwondingen worden verminderd.

Bullpadel Hesacore

voor meer info zie: Op zoek naar de Hesacore Grip van Bullpadel?Bevindt zich in de nieuwe compartimenten met de Metalshield-beschermer, waar u tot 3 aluminium zelfklevende platen van elk 3 gram kunt plaatsen, waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden aangepast, waardoor meer controle, kracht of balans wordt verkregen, afhankelijk van de behoeften van elk speler.

Bullpadel gewicht aanpassing

Het Bullpadel Grip gewicht-systeem bevindt zich in de grip, omdat het een plug heeft die kan worden vervangen door nog eens 5 of 10 gram, afhankelijk van de bediening die elke speler nodig heeft.

Bullpadel grip gewichtssysteem

Bestaat uit de constructie van het racketframe met 100% carbon. Deze constructie biedt maximale mechanische respons op onze rackets en zorgt voor een perfect compromis tussen kracht en controle.

Bullpadel Carbon frame

Deel dit bericht

Geef een antwoord