Actie padeltalent

[vc_row wrap_container=”yes” remove_margin_top=”yes” remove_padding_top=”yes” css=”.vc_custom_1565090018461{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Padel Talent en Padeldiscount helpen elkaar

Zoals je waarschijnlijk wel weet zetten wij van Padeldiscount ons in voor alles op het gebied van de sport padel. Een tijdje geleden heeft Padeldiscount een samenwerking opgezet met Passie voor Padel en Stichting Padel Talent om zo de sport padel op de wereldagenda te krijgen. Door het ondersteunen van deze mooie actie hopen wij op deze manier bij te kunnen dragen aan hun doel. Aangezien het toch wel groot nieuws is, is het belangrijk om hier wat dieper op in te gaan. Vandaag laten we alles zien wat je moet weten omtrent deze samenwerking.

Wat doet Stichting Padel Talent

Eerst maar eens beginnen bij het begin, wat doet de Stichting Padel Talent nu precies? Deze stichting bestaat sinds 2017, dit laat zien dat het nog een relatief jonge stichting is. Het doel van de stichting is om de sport padel te promoten en om deze aan te laten sluiten bij de internationale wereldtop. Het is namelijk nog altijd zo dat de sport padel niet de aandacht krijgt die het verdient. Zij willen laten zien dat het een sport is die volwaardig mee kan doen en die voor veel mensen een leuke bezigheid zou zijn.
Om hun doel te bereiken organiseert de stichting verschillende trainingen en toernooien, daarnaast begeleiden ze mensen op het gebied van voeding en medische behandelingen. Een stichting die echt iets wilt bereiken, het is niet zo raar dat dit doel ons zo erg aansprak!

Huidige actie van Padel Talent

Op dit moment loopt er een super leuke actie die is opgezet. Deze actie is bedoeld om geld in te zamelen voor de stichting en voor de padel sporters in ons land.
Wat voor actie is het dan vraag je je af? Ze verkopen I Love Padel armbandjes!
Deze armbandjes zorgen ervoor dat je op een eenvoudige manier kunt laten zien dat je van de sport houdt, en op hetzelfde moment steun je ook nog eens de stichting. Per armbandje gaat € 1,00 naar de Stichting Padeltalent. De armbandjes zijn fel oranje van kleur, hierdoor vallen ze goed op wanneer je ze draagt. Ze zijn gemaakt van siliconen, op de binnenzijde vind je de website van de stichting. Of je ze nu om je arm doet of dat je er een om je fiets hangt, het maakt allemaal niet uit. Het gaat erom dat de sport bekend wordt in het hele land![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

[vc_column_text]

Haal vandaag nog jouw eigen armbandje!

Door vandaag nog jouw eigen armbandje te halen kan je ons meehelpen om de sport internationaal bekend te maken. Het is ons doel om de sport volwaardig mee te laten draaien, het is namelijk een van de leukste sporten die je kunt doen. Neem snel een kijkje hier op de site om de armbandjes zelf te zien en haal jouw eerste exemplaar snel in huis. Samen met jou zorgen we ervoor dat padel binnen no time super populair zal zijn, het is niet voor niets de snelst groeiende sport van het moment!

Wil je nog meer info kijk dan snel op:
Padeltalent.nl of Passievoorpadel.nl[/vc_column_text][vc_single_image image=”2323″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://padeldiscount.nl/producten/accessoires/i-love-padel-armbandjes/”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” wrap_container=”yes” css=”.vc_custom_1564995213068{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 40px !important;background-color: #f4f4f4 !important;}”][vc_column]

Waarom kies je voor ons?

[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

Snelle levering

Door eigen voorraad kan een snelle levering garanderen mits de voorraad aanwezig is.
[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

100% Geld terug garantie

Het is logische dat u garantie krijgt op uw producten en betaling.
[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

Online Support 24/7

Bereikbaar op elk moment van de dag. Er zijn meerdere communicatie mogelijkheden.
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]